Alt var ikke like idyllisk ved den vakre Aldminister katedralen. Den urbane og verdensvante Dean, ønsket ingenting annet enn å restaurere og forskjønne sin elskede katedral, selv om man måtte ofre skolekoret for å betale for det. Alexander Troy, en samvitthetsfull mann og rektor ved skolen, var fast bestemt på at ingen, og iallefall ikke Dean, skulle få ødelegge koret. Da feiden etterhvert ble enorm, dro den mange inn i saken, og det bygde seg opp til en endelig avgjørelse om korets skjebne.
Forlag Black Swan
Utgivelsesår 1997
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.