Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren presenterer i denne boken sine aller beste oppskrifter, og han innleder med å fortelle hvordan han ble oppdaget av David Pritchard da han var en helt vanlig kokk i Bristol. Takket være Pritchard er Floyd blitt kjent for sine matprogrammer på TV. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Forfatteren presenterer i denne boken sine aller beste oppskrifter, og han innleder med å fortelle hvordan han ble oppdaget av David Pritchard da han var en helt vanlig kokk i Bristol. Takket være Pritchard er Floyd blitt kjent for sine matprogrammer på TV. Har stikkordregister.
Forlag Penguin
Utgivelsesår 1997
Format Heftet
ISBN13 9780140253115
EAN 9780140253115
Språk Engelsk
Sider 177
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket