Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på 73 bergensretter. I tillegg kan du lese om historiene bak rettene, og om matbyen Bergen i gamle dager. Du blir kjent med nålevende bergensere som gjør Bergen til en bedre matby, deriblant Randi Bjelland, som driver spisestedet på Nordnes, om fetevarehandlere som selger smør og fenalår og om fiskehandlere som lager røkerumpe og selger pale. Her får du oppskrifter på blant annet persetorsk, prinsefisk, pottekjøtt, sosekjøtt, surstek, fiskekaker og bergensk fiskesuppe, i tre varianter. Med amerikanske måleenheter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på 73 bergensretter. I tillegg kan du lese om historiene bak rettene, og om matbyen Bergen i gamle dager. Du blir kjent med nålevende bergensere som gjør Bergen til en bedre matby, deriblant Randi Bjelland, som driver spisestedet på Nordnes, om fetevarehandlere som selger smør og fenalår og om fiskehandlere som lager røkerumpe og selger pale. Her får du oppskrifter på blant annet persetorsk, prinsefisk, pottekjøtt, sosekjøtt, surstek, fiskekaker og bergensk fiskesuppe, i tre varianter. Med amerikanske måleenheter. Har stikkordregister.
Forlag Eget forlag
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788292729045
EAN 9788292729045
Omtalt sted Bergen
Språk Engelsk
Sider 132
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket