The art and science of wine

av (forfatter) og Hugh Johnson (forfatter).

Mitchell Beazley 1994 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka forklarer hvorfor ulike viner smaker slik de gjør, og viser hva som skal til for å lage vin, fra vinmarkene til kjelleren og flaskene. Illustrert. Med ordliste og register.

Omtale fra forlaget

Boka forklarer hvorfor ulike viner smaker slik de gjør, og viser hva som skal til for å lage vin, fra vinmarkene til kjelleren og flaskene. Illustrert. Med ordliste og register.

Bokdetaljer

Forlag Mitchell Beazley

Utgivelsesår 1994

Format Heftet

ISBN13 9781857324228

EAN 9781857324228

Språk Engelsk

Sider 232

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket