Thai food and cooking

a fiery and exotic cuisine

the traditions, techniques and recipes

av (forfatter), Becky Johnson (forfatter) og Nicki Dowey (illustratør).

Lorenz Books 2003 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Explore the history and traditions of this fascinating country and discover how its fiery and exotic cuisine has evolved. Learn about new and unusual ingredients, specialist equipment, and traditional cooking and preparation techniques. Discover the delights of the Thai cuisine with recipes for every occasion - from snacks, soups and salads to curries, noodles and desserts. With index.

Omtale fra forlaget

Explore the history and traditions of this fascinating country and discover how its fiery and exotic cuisine has evolved. Learn about new and unusual ingredients, specialist equipment, and traditional cooking and preparation techniques. Discover the delights of the Thai cuisine with recipes for every occasion - from snacks, soups and salads to curries, noodles and desserts. With index.

Bokdetaljer

Forlag Lorenz Books

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9780754812104

EAN 9780754812104

Omtalt sted Thailand

Språk Engelsk

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket