Tallak lengter til sjøs, og da han får sjansen til å bli med på en ishavsskute på selfangst i Vestisen, slår han til uten å nøle. Han er klar over at det vil bli en farefull reise, men i det ligger også noe av spenningen. James Oliver forelsker seg i en ung kvinne han møter på gaten i Kristiania. Han vet ikke hva hun heter eller hvor hun bor, men han klarer ikke å la være å tenke på henne. Da han møter henne igjen, og får vite hva hun skjuler, klarer ikke engang det å få han til å glemme henne.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2003