Tenn et lys

kjærlighet fra universet

av (forfatter).

Licentia 2008 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Forfatteren kanaliserer fra Gud om hvordan mennesker skal være mot hverandre og hvordan vi skal ta mer ansvar for egne liv. Forfatteren mener at vi på denne måten kan skape et bedre miljø.

Dette er min bok nr. 2 av en serie på 5 som er kommet, og vil komme, til meg som kanaliseringer fra Gud, fra Kilden, fra Universet og / eller Det Store Biblioteket. Dette er bøker om hvordan vi mennesker bør oppføre oss mot hverandre her på Jorden for at dette skal bli en mer levelig plass å være for oss alle. Gud sier meg at vi må bli flinkere til å ta ansvar for egne liv, både som enkeltindivider, og som medlemmer av det kollektive samfunn. Gud gir oss de verktøy vi trenger via våre hjelpere, engler, og de guider vi alle har rundt oss. Det er mitt håp med disse bøker, at du som leser, skal få en litt annen vinkling som kan være deg til hjelp i din egen utvikling som menneske og medmenneske. Gud sier vi alle har Ubetiget Kjærlighet i våre hjerter, men at vi, i vårt ego, ikke ser den muligheten vi har i våre liv til å leve ut den manifestasjon vi har i vår største visjon om hvem vi innerst inne egentlig er, og vil være. Guddommelige Vesener på denne vakre Planet kalt Jorden. Kjærligheten til våre medmennesker er det mektigeste "våpen" vi har til rådighet for å skape et bedre miljø, og et bedre liv for oss alle her på Jorden. Ikke undervurder din egen makt til å skape, og stadig gjenskape, det livet du egentlig vil leve. Vi er selv skapere av vår egen sannhet, og vår egen virkelighet. Ingen, utenom oss selv, kan gi oss den lykken vi fortjener. Med dette ønsker jeg deg som leser et liv i glede og harmoni. Et liv fylt med troen på at kjærligheten du har i ditt hjerte, vil gi deg det livet du ønsker å leve. Lykke til videre.

Forlag Licentia

Utgivelsesår 2008