Denne boken handler om ponniens atferd. Bevæpnet med denne kunnskapen og forståelsen, kan leseren lære seg hvordan ponnien kan bli trygg å være sammen med, trygg å håndtere, trygg å ri på og en samarbeidsvillig venn og partner.
Noen foreldre har hestegale barn mens de selv ikke har verken kunnskap om eller forståelse av hester. Ved å lese denne boka med barna, kan de lære sammen, og glede seg over denne fascinerende introduksjonen av hestens atferd. Bevæpnet med denne kunnskapen og forståelsen, kan leseren lære seg hvordan hester kan bli trygg å være samme med, trygg å håndtere, trygg å ri på og en samarbeidsvillig venn og partner. Uansett hvor lenge foreldre eller barn har vært opptatt av hest, er det alltid nye ting å lære seg og forstå. Det kan også dukke opp en ponni eller hest som får deg til å tro at du ikke visste noe i det hele tatt. Enten barna leser boka med eller uten foreldre, er den begynnelsen på en fantastisk reise for både barn og hest Selvom tittelen på boka sier ponni, så er det altså ikke en bok kun om ponnier, men om hester generelt.
Forlag Huldra
Utgivelsesår 2009
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.