Tenerife

fotturguide

av (forfatter) og Emma A. Arthur (forfatter).

Explore Interactive 2008 Spiral

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Guiden beskriver detaljert 37 fotturer gjennom tekst, bilder og kart. For hver turbeskrivelse finnes en liten faktadel som beskriver lengden, nivå/høydeforskjell, barer/restauranter, adkomstmuligheter og kombinasjonsmuligheter. Med stedsregister for Tenerife.

Omtale fra forlaget

Tenerife har et svært variert landskap, og er et paradis for vandrere. Det vulkanske krater- landskapet, Las Cañadas del Teide, er enestående. Ved solnedgang få en unik opplevelse i det solen farger de vulkanske fjellformasjonene og toppen av Teide på 3718 moh. dypt røde, samtidig som lange skygger kastes over det øde landskapet. Andre flotte turområder er den øvre Orotava-dalen med vidstrakte furuskoger, Teno-området i nordvest med laurbærskog, forrevne daler, høysletter og høye fjellrygger, samt Anaga-halvøya med en vill kystlinje, bortgjemte daler og skogkledde fjellrygger.

Detaljerte kart for hver tur, og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram på vandringen. I tillegg finnes informasjon om transport til turene, anbefalte plasser for overnatting og annen nyttig informasjon.

MERK: kjente oppdateringer/endringer til informasjonen i boken legges ut fortløpende på forlagets nettsted. Se følgende link: http://www.frifotforlag.no/TF-Oppdateringer.html

Bokdetaljer

Forlag Explore Interactive

Utgivelsesår 2008

Format Spiral

ISBN13 9788292421109

EAN 9788292421109

Serie Fotturguide

Omtalt sted Tenerife

Språk Bokmål

Sider 188

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket