Tema- og prosjektarbeid i grunnskolen

teori og praksis

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2002 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne læreboka er ment som en hjelp for lærerstudenter og lærere til å bli bevisst uklarhetene som ligger i L97 (grunnskolens læreplan). Forfatteren legger vekt på tema- og prosjektarbeidets praktiske muligheter, og viser over førti eksempler på forskjellige opplegg fra 1. til 10. klasse som tilknyttes hovedmomentene fra obligatoriske fag i L97. I tillegg inneholder boka beskrivelse og drøfting av metoder for innsamling og presentasjon av lærestoff. Med litteraturliste, stikkordregister og liste over nyttige organisasjoner og institusjoner.

Omtale fra forlaget

Boka tar opp tema- og prosjektarbeidets hva, hvordan og hvorfor. Den er ment som en hjelp for studenter og lærere til å bli bevisst tema- og prosjektarbeidets praktiske muligheter, og viser over førti eksempler på ulike opplegg fra 1. til 10.klasse. Hovedmomentene fra alle obligatoriske fag i L97 er knyttet til eksemplene. Boka inneholder også en fyldig beskrivelse og drøfting av de viktigste metodene for innsamling og presentasjon av lærestoff. «... ei nyttig bok for alle som arbeider i skolen. Forfatteren har på en utmerket måte klart å kombinere teori og praksis, og dermed gjort boka til ei brukerbok hvor en kan få både inspirasjon og ideer til tema og prosjektopplegg.» Lidvard Hytta, Norsk Skoleblad «... en bok til ettertanke. Deler av boka gir oversiktlig innføring, deler gir gode analyser og deler gir tankevekkende og inspirerende bidrag. Argumentasjonen bygges opp gjennom boka, slik at forståelsen av Hva er tema- og prosjektarbeod og begrunnelsene for Hvorfor ligger som tydelige premisser i bokas siste, mer praktiske halvdel.» Simon Michelet, Norsk pedagogisk tidsskrift

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788205308848

EAN 9788205308848

Språk Bokmål

Sider 206

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket