I denne boka forteller tekstilkunstneren om sitt liv og kunstneriske arbeid, i tillegg presenteres billedtepper fra hennes nærmere 40 år lange karriere. Boka inneholder også bidrag fra Jan Lauritz Opstad og Randi Nygaard Lium. Boka har parallell tekst på bokmål og engelsk.
Åse Frøyshov regnes som vår ledende billedvever i dag, og en fornyer av moderne billedtepper. Hennes arbeider er representert i offentlige samlinger og bygninger, inkludert Stortinget, og i private samlinger. Den kunstneriske suksessen er internasjonal, blant annet gjennom to store utstillinger i New York. I denne boken forteller hun om sitt liv og sin kunstneriske karriere, og viser et representativt utvalg av sine arbeider, fra starten i 1974 og frem til i dag. En praktbok i stort format, der hennes uttrykksfulle billedtepper, i sterke, lidenskapelige farger, får komme til sin rett.
Forlag Communicatio forl.
Utgivelsesår 2010