Teknologien er vår!

om å undervise teknologi i skolen

av (forfatter).

Gyldendal akademisk og Skaff 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er skrevet for å gi et bidrag i arbeidet med å heve den teknologiske allmenndannelsen slik at den oppvoksende slekt ikke bare kan bruke og håndtere, men også forstå og vurdere teknologi. Forfatteren viser hvordan teknologi kan flettes inn i undervisningen fra 1. - 7. klasse, med utgangspunkt i de forskjellige målene og hovedmomentene i læreplanene. Boka er skrevet for lærestudenter og praktiserende lærere. Med litteraturliste og henvisninger til relevante nettsider.

Omtale fra forlaget

Boka er skrevet for å gi et bidrag i arbeidet med å heve den teknologiske allmenndannelsen slik at den oppvoksende slekt ikke bare kan bruke og håndtere, men også forstå og vurdere teknologi. Begrepet teknologisk analfabetisme er lansert, og teknologisk allmenndannelse er blitt fremmet som et mål. Vi vet at mangelen på entusiasme for teknologi er et vestlig fenomen, noe som i sin tur vil føre til knapphet på teknologisk utdannet arbeidskraft, med de konsekvenser det måtte ha for samfunnet. Forfatteren viser hvordan teknologi kan flettes inn i undervisningen fra 1. . 7. klasse, med utgangspunkt i de forskjellige målene og hovedmomentene i læreplanene. Boken er skrevet for lærerstudenter og praktiserende lærere.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk Skaff

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788213025959

EAN 9788213025959

Språk Bokmål

Sider 115

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket