Mennesket har til alle tider satt spor etter seg i form av tegn og symboler som har blitt malt, skåret eller meislet inn i naturen. Boken tar for seg tegn etter lokalbefolkningen fra fortid og nåtid i Tvedestrandområdet, og historiene de forteller. Har litteraturliste.
Knut Frognes har vært sterkt engasjert i lokalhistorie siden han flyttet til Tvedestrand i 1980. Han var i mange år med på utformingen av Dypvåg, Holt og Tvedestrand historielags årbøker. Han har også vært mye på tur til fots og til sjøs i Tvedestrands natur, og hatt øyne og kamera med seg. Han har sett hvordan den lokale befolkningen, både i fortid og nåtid, har satt spor etter seg - laget tegn i stokk og stein. Tegn, skåret med kniv i tre eller meislet inn i fjell. Tegn som kan fortelle små og store historier fra tidligere tider. Dette har blitt en personlig bok som kombinerer flotte naturbilder med glimt fra en spennende lokalhistorie de færreste kjenner.
Forlag Bokbyen
Utgivelsesår 2008