2016 Nu har jag testat att följa recept ur boken och efter ett tag varit på korvkurs hos en korvtillverkare och den här boken är kass. I alla fall om man vill närma sig ursprunglig smak och konsistens hos ex Nürnbergare. De som vi gjorde enligt receptet i boken blev torra och trista eftersom recepten saknade en del ingredienser vilket jag lärde mig på korvkursen då vi bl a gjorde Bratwurst som liknar Nürnbergare fast grövre skinn och lite annan smaksättning. Nej den här boken ska jag INTE köpa utan kommer att hålla mig till det som jag lärde mig på korvkursen. Vem vet..kanske skriver jag en egen bok istället!
2015 Mykket inspirerande om korv korv korv att göra själv åkk senap, dressingar, bröd, sallader åkk annat som hör korv till. Ska tillsammans med sonen som är kokk göra Nürnbergare som vi äter med förtjusning när vi får tag i dessa "barndomsminnen" som min man kallar dem. Blir härligt att få greja med korvsmet fast det inte är jul då vi annars brukar hålla på med det åkk göra "Joappelkôrv" eller Värmlandskorv som andra brukar kalla det. Nu ska vi göra grillkorv till Pingst! Det blir härligt att göra åkk det blir nog en eller annan korvtyp ytterligare när vi nu ändå håller på.
Den här boken ska jag köpa.