Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på mer enn 50 retter fra middelhavslandene, både forretter, småretter, supper, grønnsaker, fisk, skalldyr, kjøtt, fjærfe og desserter. Den gir også råd om valg av vin og bruk av tradisjonelle ingredienser og norske alternativer. Illustrert. Med stikkordregister og ordliste.
Omtale fra forlaget
Boka har oppskrifter på mer enn 50 retter fra middelhavslandene, både forretter, småretter, supper, grønnsaker, fisk, skalldyr, kjøtt, fjærfe og desserter. Den gir også råd om valg av vin og bruk av tradisjonelle ingredienser og norske alternativer. Illustrert. Med stikkordregister og ordliste.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788276831245
EAN 9788276831245
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket