Hvordan bruke et tastatur effektivt og rasjonelt ved hjelp av touchmetoden? Svaret er Tast-a-tur, boka som gir opplæring i bruk av et tastatur på PC eller skrivemaskin. Alle marger og tabulatorstoppere er oppgitt i punkter og centimeter. Det er gitt eksempler og praktiske tips om oppstilling av brev, tabeller, prosjektoppgaver, og beskrivelse av hvordan de mest brukte blankettene i post- og bankvesen fylles ut. Boka passer både for klasseromsundervisning og for dem som ønsker å lære seg touch-metoden på egenhånd.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1991