Første bok i splitterny serie: Treffsikker samtidskomedie om en stillingskrig mellom to tolvåringer i en gjennomdigitalisert verden!
De tolv år gamle tvillingene Claude og Reese kunne ikke vært mer forskjellige -- bortsett fra når det gjelder viljen til å overgå hverandre i å finne på bøll mot den andre. Men når konflikten trappes opp til full krig -- en krig som utkjempes på mange arenaer, fra kantinen på skolen til det fiktive universet i et online dataspill, må tvillingene avgjøre om bestrebelsene på å knuse hverandre er verdt prisen de betaler.
Boka er satt sammen av en rekke intervjuer av tvillingene og vennene deres, og inkluderer fotografier, skjermbilder, chat-logger, digitale bilder fra pc-spill og tekstmeldinger mellom foreldre helt uten peiling på hva som foregår.
Jeg ventet at denne boka ville framstå som en fiks idé, og at formen ville være begrensende for innholdet. Slik var det ikke. Boka er morsom, den er smart og den tar det man kaller søskenkjærlighet herlig på kornet. - Torborg Igland, Fædrelandsvennen
Første boken i ny serie ... denne vil du le høyt av! - Publishers Weekly
Vil slå an hos generasjonen som har vokst opp i den digitale tidsalder. En god start på en ny og morsom serie for mellomtrinnet. - School Library Journal
Fordi den tar med flere ulike synsvinkler på det som skjer, blir fortellingen forholdsvis.balansert, og veldig.morsom! - Booklist
Utgivelsesår 2015
ISBN13 9788205478039
EAN 9788205478039
Serie Tapper-tvillingene (1)
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.