Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter til ulike tapasretter. Her får du oppskrifter til bl.a. brochetter, kanapeer, tarteletter, gryteretter og omeletter.
Omtale fra forlaget
Jeg bor i en del av Spania der tapas er blitt til en lekker kunst. Kunst med stor K. Men egentlig ser tapas likt ut uansett hvor du går til bords for å nyte smakens liturgi, el tapeo. Pinchoer, fritoer, småretter og små gryteretter skylles ned med god vin, øl, liten eller stor, eller en fino fra Jerez. Klokken tolv på dagen omdannes mange spanske bardisker til et appetittvekkende fargespill der alt er fristelser og alegria. I dag søker vi ikke bare underholdning gjennom kino og teater, men også på restaurantene. Vi går ut for å ha det gøy, for å bli underholdt og for å spise. Vi nyter godt drikke, musikk adspredelse og sosialt samvær der hvor selve livet utspiller seg. Å spise tapas er å verdsette det hverdagslige og enkle idet vi lukker øynene et øyeblikk for virkelig å nyte en lekker munnfull. Boken Tapas er en hyllest til alle disse spisestedene, og mange av oppskriftene her har jeg fått fra skaperne bak rettene. Nå er denne boken også på norsk og mange andre språk, slik at denne hjørnesteinen i den spanske kulturen, vår gode spanske gastronomi, skal nå langt utenfor våre egne grenser. Alt i denne boken er tilberedt med gode råvarer, med stor oppfinnsomhet, med svært skramlende kasseroller, og - først og fremst - med stor kunstferdighet. Håper det smaker!
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2008
Format Spiral
ISBN13 9788248208617
EAN 9788248208617
Omtalt sted Spania
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket