Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder retter inspirert av skandinaviske råvarer. Her finner du oppskrifter med blant annet scampi, blåskjell, elg, kalv og kylling, samt egne kapitler med tips til tilbehør, grønnsaker, ost og dipper. I tillegg gis det forslag til tapas-menyer.
Omtale fra forlaget
Tapas er herlige, spanske småretter som kan være rene gourmet-kunststykker! MEN tapas behøver ikke bare være spansk - rettene kan like gjerne være inspirert av våre egne, skandinaviske råvarer. Hemmeligheten med tapas er i første rekke den uhøytidelige måten den spises på, den gode vinen og den tette og sosiale stemningen som oppstår rundt et vellykket tapasbord. Alt dette har vertshuseier Helena Neraal tatt vare på i Tapas på norsk. Helenas vilt-tapasbord er legendarisk - og hennes aller beste oppskrifter finnes i denne boken. Her er eksotiske oppskrifter med gravet og mørnet kjøtt av elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader, chutneyer og råvarer fra skogen. Her er også tapas med reker, krabbe, kamskjell, fersk fisk og nedlagt sild. I tillegg får du gode forslag til tapas-menyer.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788251624282
EAN 9788251624282
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket