Omtale fra forlaget
Denne kokeboka er full av oppskrifter på deilige og enkle småretter fra hele Italia. Det er tapas på italiensk måte. I Venezia kalles det cicchetti, og her spises de gjerne med et glass vin eller en drink mellom de større måltidene, akkurat som i Spania. Alle delene av Italia har sine egne versjoner av disse smårettene.
De fristende rettene av grønnsaker, fisk og kjøtt er enkle å lage og imponerende å servere. Ingrediensene er i det store og hele lette å få tak i, også i Norge.
Du lærer å lage gratinerte blåskjell og kamskjell, osteretter, risotto, tomatsaus, pizza, kjøttgryter, stekt fisk, paier og terter, ja til og med drinker, for å nevne noen av de mange rettene.
Du kommer til å lage det om og om igjen. Fordi det smaker så godt og ser så godt ut. Boka er lekkert illustrert med matbilder og bilder fra regionene. Her blir du ekspert på Italias gastronomi på 1-2-3!
Forlag Gursli Berg
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788299928465
EAN 9788299928465
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket