Samtaleboken «Tanken fødes i munnen» av Daniel Ginsby og Audun Lindholm utgis som et samarbeid mellom Audiatur og Prosopopeia i forbindelse med Audiatur - Forsvinningspunkt.
Daniel Ginsby var høsten og vinteren 2023 praktikant i Vagant gjennom Tekstallianses «produsentfaglige praksisprogram». Han traff i fire omganger ansvarlig redaktør Audun Lindholm til en samtale om tidsskrifter, småforlag og litterære fellesskap. Møtene fant sted i Vagants lokaler på Tårnplass i Bergen. Underveis kom Vagant-vennene Morten Langeland og Susanne Christensen innom. Prosopopeia 3-4/2023 trykket den første av samtalen, som nå er samlet i en bok, formgitt av Andreas Töpfer.
DANIEL GINSBY, f. 2002, er student ved Universitetet i Bergen. Har publisert tekster i Prosopopeia og Vagant.
AUDUN LINDHOLM, f. 1980, er ansvarlig redaktør i Vagant. Siste bok: «Alt menneskelig. En bok om Stig Sæterbakken» (Cappelen Damm, 2016).
MORTEN LANGELAND, f. 1986, er forfatter. Siste bok: «Til mote» (Flamme Forlag, 2023).
SUSANNE CHRISTENSEN, f. 1969, er kritiker. Siste bok: «Leonoras reise. Et essay» (Forlaget Oktober, 2019).
Forlag Audiatur
Utgivelsesår 2024