På facebookgruppa Mat fra bunnen syder det av liv og røre, kommentarer, «likes» og utveksling av erfaring.
Tanja Foss startet eventyret i 2013, og pilen har bare gått én vei: oppover. I skrivende stund er det 187 000 medlemmer av facebookgruppa, og det kommer stadig nye til. I "Tanjas mat" har hun samlet sine mest populære og ettertraktede oppskrifter, og det folk lurer mest på. Boka er delt inn i 10 kategorier, alle med 10 oppskrifter i hver. Med dertil hørende underoppskrifter. Her er alt fra supper, pastaretter, fiskeretter og kjøttretter til fjærkre, tradisjonsmat, salater, internasjonal mat, vilt og søte avslutninger, samt et eget kapittel viet det ekstra populære temaet gjærbakst. I tillegg finner du både Tanjas sauseskole og hvordan steke juleribba minutt for minutt. La deg inspirere av enkle oppskrifter og smaksrik mat til fest og hverdags, men mest av alt til hverdags. Vel bekomme!
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2018
ISBN13 9788248922018
EAN 9788248922018
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.