Tang & tare

et hav av mat

av (forfatter), Zoe Christiansen (forfatter), Lisa Westgaard (illustratør), Hanne Martinsen (illustratør) og Mette-Cathrine Jahr (oversetter).

Cappelen Damm 2016 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Grønnsaker fra havet – trendy, sunt og veldig godt Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø setter full fart på smaksløkene og de roper etter mer. Det er deilig som snack, løfter en litt trøtt suppe og er fabelaktig tilbehør til fisk. Sjøens grønnsaker er velsmakende og vel anvendelige i alle slags retter. Den tyske kokken Claudia Seifert har, sammen med Zoe Christiansen, satt sammen et spennende utvalg med oppskrifter – fra spennende forretter, hovedretter og gatemat til velsmakende desserter, smoothies og energi boosters – og alle med tang som en naturlig ingrediens. De tangartene som blir brukt i boken, finnes alle langs norskekysten og er også tilgjengelig som tørkede produkter. Artene illustreres og får en kort beskrivelse av kjennetegn, voksested og annet du trenger for å høste av havets overflod. En fabelaktig bok som vil inspirere deg til å bruke tang og tare i all former for mat – anbefales!

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788202509583

EAN 9788202509583

Språk Bokmål

Sider 183

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket