Ressursboka gjelder for både studieretningsfaget 2MY og 3MY. Den er laget ferdig til å sette inn i en ringperm, og det vil være naturlig å supplere boka med prøver og stoff som er relevant for undervisningen. Boka tar for seg forskjellige sider ved formidlingen av matematikkfaget i den videregående skolen. Boka tar for seg en del av utfordringene det nye matematikkkurset stiller. Med utgangspunkt i målene for faget pr. 1995, viser den hvordan disse stiller nye krav både til innhold og form i undervisningen. Boka har en fremdriftsplan og kommentarer til læreboka og til oppgaveboka.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995