Boken gir innføring i å bruke Windows og Office. Touchopplæringsprogrammet HDTouch er vedlagt. Siste del av boken er viet Internett og viser hvordan man bruker e-post og World Wide Web. Man får også en kort innføring i å lage websider. Øvingsoppgaver tilgjengelig på Internett. Med stikkordregister.
Denne boka gir ei grunnleggjande innføring i å bruke Windows 98 og Office 2000 ( Word 2000, Excel 2000 og Powerpoint 2000 ). Touchopplæringsprogrammet HDTouch ligger ved. Den siste delen av boka tek for seg Internett og viser korleis du bruker elektronisk post og Word Wide Web. Du får dessuten ei kort innføring i å lage websider.
Boka er skreddarsydd for faget økonomi og informasjonsbehandling, men kan brukast av alle som ønskjer opplæring i Windows og Office. Boka er sjølvinstruerande og inneheld rikeleg med øvingar og oppgåver.
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788205268333