Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer de 17 autonome regionene i Spania og deres mattradisjoner. Regionene varierer stort i natur, klima og befolkningssammensetning. Dette gir variasjoner i hvilken mat og drikke de produserer, og hvilken mat som nytes i de ulike regionene. Boka gir ei innføring i ulike spanske spesialiteter innen mat og drikke. Boka inneholder kulinarisk spansk-norsk ordliste, noen oppskrifter og har stikkordregister. Som et vedlegg til boka, ligger en miniguide med ordliste til bruk på marked eller i restaurant.
Omtale fra forlaget
Boka presenterer de 17 autonome regionene i Spania og deres mattradisjoner. Regionene varierer stort i natur, klima og befolkningssammensetning. Dette gir variasjoner i hvilken mat og drikke de produserer, og hvilken mat som nytes i de ulike regionene. Boka gir ei innføring i ulike spanske spesialiteter innen mat og drikke. Boka inneholder kulinarisk spansk-norsk ordliste, noen oppskrifter og har stikkordregister. Som et vedlegg til boka, ligger en miniguide med ordliste til bruk på marked eller i restaurant.
Forlag Orkana
Utgivelsesår 2005
Format Heftet
ISBN13 9788281040205
EAN 9788281040205
Omtalt sted Spania
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket