For å få god utnyttelse av edb må man nøye analysere bedriftens behov, og man må videre forstå de kritiske faktorene for virksomheten. En slik systemeringsprosess forutsetter kjennskap til nyttige framgangsmåter. Her presenteres den såkalte ISAC-metoden sammen med edb-verktøyet GraphDoc. Til sammen gir metoden og programverktøyet et hensiktsmessig beslutningsgrunnlag. Forfatterne har alle arbeidet i lengre tid med systemering, og de har en faglig bakgrunn som har gitt dem rike erfaringer fra mange virkefelter. Den norske utgaven er utgitt i samarbeid med Datahøgskolen.
Forlag Tano Aschehoug
Utgivelsesår 1988