Syng nådens år gjennom alle årets tider I denne boken finnes 53 av de nye salmene i Norsk salmebok 2013, en som «preludium» og en for hver uke i året. Noen knytter seg til årstidene, noen til kirkeåret. Flere salmer er fra den verdensvide kirke. Mange temaer som angår våre liv og aktuelle lokale og globale utfordringer, er berørt i salmene. I tillegg til salmeteksten og omtale av salmen, er det til hver uke et kort avsnitt med noen refleksjoner og spørsmål «til ettertanke». Boken kan brukes i mindre eller større grupper eller være til hjelp for enkeltpersoner som vil bruke den til egen fordypning og meditasjon. Boken kan også være til inspirasjon for gudstjeneste- og møteledere, og på den måten bidra til større bruk av nye salmer i gudstjenester og på andre samlinger.
Forlag Eide forlag
Utgivelsesår 2022