Omtale fra forlaget
«Mari er en cupcake av et menneske, og den beste matbloggeren i landet, vegetar eller ei. Hun tar oss i hånden og leier oss trygt dit vi så gjerne vil - til god mat, mat som er til gode for både mennesker, dyr og miljø.
Først får vi idiotsikre oppskrifter for dem som er helt grønne på kjøttfritt, så baller det på seg, før det ender i tips som vil slukes av folk som vil være dønn veganer - med glutenfritt som bonus.»
Yngve Ekern, matjournalist, forfatter og foredragsholder
Sykt godt er en vegansk fest, et oppslagsverk med 115 oppskrifter på vegansk mat, alle nydelig illustrert. Det er en kombinasjon av lesernes favorittoppskrifter på bloggen og splitter nye oppskrifter. Her får du taco, burger, pizza, kaker, desserter, vårruller, turmat, julemat og egentlig alt du kan tenke deg.
Fire hovedsteg med økende vanskelighetsgrad, det første er for totalt nybegynnere som handler på Joker, det neste for de som handler på godt assorterte dagligvarebutikker. Det tredje steget blir all in for deg som vil lage all mat på vegansk vis, det fjerde steget er glutenfritt og med en del rå mat.
Oversikt over mange kjekke, spesielle og snåle råvarer, med informasjon om hvordan du bruker de og hvor du får tak i de. En egen del med basisoppskrifter på vegansk melk, krem, majones og ulike sauser. En egen del med systematisk oversikt over hvordan du erstatter animalske matvarer i kostholdet ditt. En lang liste over råvarer og hvilke oppskrifter du kan bruke de i. En stor og flott bok som er perfekt å gi i gave til noen du vil inspirere til å lage mer grønn mat!
Forlag Frisk forlag
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788293428046
EAN 9788293428046
Språk Bokmål
Sider 335
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket