Boken inneholder luftbilder og kart over 35 kystperler fra svenskegrensen i nord til Göteborg i sør. Luftbilder og kart gir deg en oversikt over stedet du skal til. Tekstene forteller om havneforhold, fasiliteter, severdigheter, naturforhold og historie. Boken inneholder også faktarammer med tilleggsopplysninger. Med register
SVERIGES VAKRE VESTKYST 35 perler fra Koster til Saltholmen 35 kystperler fra svenskegrensen i nord til Göteborg i sør. Luftfotografier gir unikt overblikk over en populær og spennende kyststripe, med små fiskesamfunn, øyer og klipper i tusentall, innseilinger, havner og fyr. Kart gir god oversikt og tekster beskriver havneforhold, fasiliteter, severdigheter, naturforhold, historie og tips om utflukter. Boken for deg som planlegger en kystferie i vårt nærmeste naboland, enten du kommer sjøveien eller via E6.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2005