Svanfossen

av (forfatter).

Giutbok.no 2024 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

John Sollien (1957) er født i gamle Hedmark fylke, med oppvekst i Åmot og Elverum kommune. Han er utdannet ingeniør fra Porsgrunn ingeniørhøgskole. Etter endt skolegang bosatt i Lørenskog. Han har yrkeserfaring fra fem kontinenter, i all hovedsak offshore og landbaserte industriprosjekter.
Nå pensjonist med månedlige langtidsopphold på Algarvekysten i Portugal. John Sollien har tidligere utgitt tre bøker om ingeniør Patrik Borgens og drapsetterforsker Mabel Makuku under titlene: Ballerina, Algarve og Snøfall.

Ved Svanfossen, et fossefall i elva Vorma, med utspring fra Norges største innsjø Mjøsa, står to gutter og fisker. Den ene av dem tror han har fanget tidenes største gjedde, men det viser seg å være en hodeløs menneskekropp.

Politietterforsker Irina Mørch fra lillestrømpolitiet får saken og snart vikler også ingeniør Patrik Borgens inn i etterforskningen.

En journalist ved Romerikes Blad lager noen artikler godt hjulpet av en utro tjener ved Lillestrøm Politihus, som raskt får ett forklaringsbehov.

Natt til 25. juni blir to personer skutt og drept og flere såret i ett terrorangrep i forbindelse med feiring av Pride weekend i Oslo sentrum.

Har disse grufullhetene en sammenheng, eller er det hendelser av tilfeldigheter som oppstår i et Europa som er i store endringer. Går en kaldblodig morder løs og mesker seg i moralens løssluppenhet, i skjul av regnbuens farger, eller er det rett og slett kaldblodige mord. Eller til og med begge delene.

Bokdetaljer

Forlag Giutbok.no

Utgivelsesår 2024

Format Heftet

ISBN13 9788269221633

EAN 9788269221633

Serie Patrik Borgens (4)

Genre Politi og detektiver Krim

Språk Bokmål

Sider 336

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket