Svalbard impressions

av (illustratør), Maureen Bruce (oversetter), Nathalie Carratié (oversetter), Giulietta Cavallari (oversetter) og Hanne Rascher (oversetter).

Centrum norsk forl. 2007 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer den arktiske naturen i bilder, basert på fotografens ekspedisjoner på Svalbard i 2005 og 2006. Her fanges øyeblikk av isbjørner, hvalross og fugler, samt himmel, hav og historiske glimt. Inneholder også en artikkel om klimaperspektivene i Arktis.

Omtale fra forlaget

For meg blir dette en ny reise inn i den arktiske virkeligheten, slik jeg selv har opplevd den gjennom mine år på Svalbard. (Kjell-Reidar Hovelsrud, Svalbardveteran og fangstmann) Svalbard Impressions presenterer oss for en billedreise så spektakulær, vakker og poetisk som bare den fantastiske arktiske naturen kan la oss få ta del i. Polarlysets magiske stemninger, isbjørnens kraft, hvalrossens undrende blikk, fuglenes stille flukt, hav, himmel og isformasjonenes mystikk, naturens egen poesi og historiske glimt er alle emner i denne reisen. Bill Bruce har bodd i Norge siden 1973 og besøkt Svalbard utallige ganger. Boken bygger på fotografier fra ekspedisjoner i 2005 og 2006. Boken inneholder også en artikkel om klimaperspektivene i Arktis skrevet av Dr. Grete K. Hovelsrud, forskningsleder ved CICERO.

Bokdetaljer

Forlag Centrum norsk forl.

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788230700075

EAN 9788230700075

Omtalt sted Svalbard

Språk Bokmål Flerspråklig Fransk Engelsk Tysk Italiensk

Sider 142

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket