Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne kokeboken stifter du bekjentskap med de forskjellige sushitypene, fra nigirizushi og norimaki til gunkanmaki og temakizushi. Du lærer også trinn for trinn de viktigste skjæreteknikkene og tilberedningsmåtene. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Å lage Sushi er lettere enn du tror - dessuten er det sunt og godt! Ren mat. Enkel mat. Perfekte smakskombinasjoner. Og enkel tillaging. Det er i korthet sushi, som er oppskåret, rå fisk og sjømat på eddikris. Tilbehøret er gjerne en dipskål med soyasaus og wasabi samt syltet ingefær. I denne boka stifter du nærmere bekjentskap med en rekke forskjellige sushi-typer, fra nigirzushi og makimono til gunkanmaki og temakizushi. Alle rettene er enkle å lage .; bare du lærer deg de viktigste skjæreteknikkene og tilberedningsmåtene.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205271661
EAN 9788205271661
Omtalt sted Japan
Språk Bokmål
Sider 56
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket