Sushi

av (forfatter) og Anders Häggström (illustratør).

Gyldendal 2000 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne kokeboken stifter du bekjentskap med de forskjellige sushitypene, fra nigirizushi og norimaki til gunkanmaki og temakizushi. Du lærer også trinn for trinn de viktigste skjæreteknikkene og tilberedningsmåtene. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Å lage Sushi er lettere enn du tror - dessuten er det sunt og godt! Ren mat. Enkel mat. Perfekte smakskombinasjoner. Og enkel tillaging. Det er i korthet sushi, som er oppskåret, rå fisk og sjømat på eddikris. Tilbehøret er gjerne en dipskål med soyasaus og wasabi samt syltet ingefær. I denne boka stifter du nærmere bekjentskap med en rekke forskjellige sushi-typer, fra nigirzushi og makimono til gunkanmaki og temakizushi. Alle rettene er enkle å lage .; bare du lærer deg de viktigste skjæreteknikkene og tilberedningsmåtene.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788205271661

EAN 9788205271661

Omtalt sted Japan

Språk Bokmål

Sider 56

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket