Omtale fra forlaget
Kan det raske og enkle bli godt? Kimiko Barber og Hiroki Takemura viser at med idiotsikre teknikker kan rask mat bli god mat.
Lag perfekt sushi som er rullet, strødd, fylt, formpresset og håndformet ved å følge trinn-for-trinn-instruksjonene i tradisjonelle, vegetariske eller blandede oppskrifter. Innføring i sushiens etikette gir deg enda større glede av sushi. Lær mesterens teknikker og hemmeligheter fra Hiroki Takemura, tidligere kjøkkensjef ved Nobu i London og Kimiko Barber, spesialist på asiatiske blandede retter. Elegant, innholdsrik og grundig: et uunnværlig redskap for alle sushielskere.
Et spennende og moderne oppslagsverk både for gourmeten på sushi-barer og amatørkokken som ønsker å lage lekker sushi hjemme.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788249606009
EAN 9788249606009
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket