Omtale fra forlaget
Dette er boken til deg som er blitt revet med av sushi-bølgen som skyller over landet. I "Sushi og vin. Rågodt fra Alex Sushi" møter japanske spesialiteter den vestlige mat- og vinkulturen, og sammen blir det noe nytt og enda bedre. Sushikokken Alex Cabiao stiller med maten, og vinekspert Geir Salvesen stiller med vinen sammen med kunnskapene om hva som fungerer sammen. Vi får de beste sushi-oppskriftene og de beste vintipsene!
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788203390463
EAN 9788203390463
Språk Bokmål
Sider 189
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket