Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken presenterer det japanske kjøkken, fra sushi og sashimi til friterte temura reker. Boken forklarer spesielle teknikker med trinn-for-trinn fotografier. Har ordforklaringer og register.
Omtale fra forlaget
Boken presenterer det japanske kjøkken, fra sushi og sashimi til friterte temura reker. Boken forklarer spesielle teknikker med trinn-for-trinn fotografier. Har ordforklaringer og register.
Forlag New Holland publ.
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9781843300342
EAN 9781843300342
Omtalt sted Japan
Språk Engelsk
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket