Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken beskriver de mikrobiologiske og kjemiske forhold som ligger til grunn for produksjonen av surfôr, og hvordan disse virker inn på kvaliteten av surfôret og effekten av surfôr som fôrmiddel. Boken har som mål å gi leseren forståelse for sammenhengen mellom det mikrobiologiske og kjemiske, via det tekniske utstyret og arbeidet som legges ned, til kvaliteten på det ferdige surfôret og den produksjonen av melk og kjøtt som oppnås. Boken retter seg mot husdyrbruksstudenter på høyskole- og universitetsnivå, men egner seg også for ansatte i veiledningstjenesten, aktive husdyrbrukere og elever på videregående skole eller teknisk fagskole som vil fordype seg i emnet. Med litteraturliste, ordforklaringer og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken beskriver de mikrobiologiske og kjemiske forhold som ligger til grunn for produksjonen av surfôr, og hvordan disse virker inn på kvaliteten av surfôret og effekten av surfôr som fôrmiddel. Boken har som mål å gi leseren forståelse for sammenhengen mellom det mikrobiologiske og kjemiske, via det tekniske utstyret og arbeidet som legges ned, til kvaliteten på det ferdige surfôret og den produksjonen av melk og kjøtt som oppnås. Boken retter seg mot husdyrbruksstudenter på høyskole- og universitetsnivå, men egner seg også for ansatte i veiledningstjenesten, aktive husdyrbrukere og elever på videregående skole eller teknisk fagskole som vil fordype seg i emnet. Med litteraturliste, ordforklaringer og stikkordregister.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788252928839
EAN 9788252928839
Språk Bokmål
Sider 221
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket