Omtale fra forlaget
«SURDEIG FOR ALLE» er nettopp det - ei bok for alle. Det kan være deg som har lyst til å teste ut hvordan det er å bake helt uten gjær, eller deg som har holdt på en stund og kunne tenke deg nye idéer, oppskrifter, og kanskje litt inspirasjon. Du behøver ikke noen forkunnskaper, ettersom boka gjennom flotte illustrerte steg-for-steg metoder viser deg alt du behøver å vite om å bake den luftigste brødbakst.
Mange av oss kjenner noen som hevder at helsegevinsten er det viktigste. For andre er det smak og konsistens, og for andre igjen handler det om utfordringen i det nye - å mestre, å virkelig lage noe fra bunn av - rett og slett som en hobby.
Forfatter og matentusiast Maggi Gausel har holdt en rekke kurs i surdeigsbaking på sitt småbruk Dalheim Gård på Jæren. Hun skriver i et enkelt, konkret og folkelig språk, fritt for kompliserte «fagutt- rykk», og viser med stor innlevelse hva som er mulig å få til med mel, salt og vann.
Forlag Jæren forlag
Utgivelsesår 2022
Format Innbundet
ISBN13 9788293913122
EAN 9788293913122
Språk Bokmål
Sider 223
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket