Supper & puréer

av (utgiver) og Mette I. Gudevold (oversetter).

Pantagruel 2011 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på grønnsaksupper, fiskesupper, kjøttsupper, kalde supper og søte supper.

Omtale fra forlaget

Det er absolutt ikke krevende å lage suppe. Tvert imot, suppen står bare der og koker for seg selv uten at du trenger å løfte én finger. Dessuten er det ingen sak å sette smak på den, og den smaker like godt enten det er vinter, vår, sommer eller høst. Her finner du oppskrifter som passer hele året, enten du velger varme puré med muskatgresskar og kastanjer som inviterer til lune innekvelder, eller kald bouillabaisse som vil skape begeistring rundt hagebordet. Og alt dette kan du få til på et blunk. Så sett i gang! Nå er det tid for supper og puréer!

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788279004806

EAN 9788279004806

Serie Samlingen chic & gourmand

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket