Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på grønnsaksupper, fiskesupper, kjøttsupper, kalde supper og søte supper.
Omtale fra forlaget
Det er absolutt ikke krevende å lage suppe. Tvert imot, suppen står bare der og koker for seg selv uten at du trenger å løfte én finger. Dessuten er det ingen sak å sette smak på den, og den smaker like godt enten det er vinter, vår, sommer eller høst. Her finner du oppskrifter som passer hele året, enten du velger varme puré med muskatgresskar og kastanjer som inviterer til lune innekvelder, eller kald bouillabaisse som vil skape begeistring rundt hagebordet. Og alt dette kan du få til på et blunk. Så sett i gang! Nå er det tid for supper og puréer!
Forlag Pantagruel
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788279004806
EAN 9788279004806
Serie Samlingen chic & gourmand
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket