Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 80 oppskrifter på alt fra forrettsupper, middagssupper og dessertsupper til asiatiske supper, norske bonde- og fiskesupper, kjøttsupper og grønnsaksupper. Den gir tips og knep i forbindelse med råvarer og preparering, og kraften er også behandlet. Har oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
Suppe kan varme, avkjøle, mette, innby til noe mer, forføre og mye annet. Denne boken tar for seg alle de beste suppene - pluss noen til. Her finnes 80 oppskrifter på alt fra forrettsupper, middagssupper og dessertsupper til asiatiske supper, norske bonde- og fiskesupper, kjøttsupper og grønnsaksupper.Boken gir tips og knep i forbindelse med råvarer og prepareringSuppens alfa og omega - KRAFTEN - er også utførlig behandlet.
Bildene er tatt av fotograf Morten Brun.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788203225475
EAN 9788203225475
Språk Bokmål
Sider 155
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket