Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 80 oppskrifter på alt fra forrettsupper, middagssupper og dessertsupper til asiatiske supper, norske bonde- og fiskesupper, kjøttsupper og grønnsaksupper. Den gir tips og knep i forbindelse med råvarer og preparering, og kraften er også behandlet. Har oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder 80 oppskrifter på alt fra forrettsupper, middagssupper og dessertsupper til asiatiske supper, norske bonde- og fiskesupper, kjøttsupper og grønnsaksupper. Den gir tips og knep i forbindelse med råvarer og preparering, og kraften er også behandlet. Har oppskriftregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788203227745
EAN 9788203227745
Serie Kjøkken
Språk Bokmål
Sider 155
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket