Supersunn familie på 12 uker

av (forfatter), Stian Øvrebø (illustratør) og Thea Handal Sneve (illustratør).

Kagge 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken følger vi en familie i 12 uker, hvor de går fra å være stresset og slitne til å bli en sporty og supersunn familie. Boken fokuserer på tre hovedområder: lek med barn er trening for voksne, egne treningsøkter for foreldre, og grønnere, grovere og magrere kosthold. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Du har 12 uker på å gjøre nettopp din familie til den beste versjonen av deg selv! Anne Marte Handal Sneve viser deg hvordan. Her følger vi familien Storholt uke for uke, hvor de går fra å være en stresset familie med lite energi til å bli en sporty, sammensveiset og supersunn familie. Lek for barn er trening for de voksne, familien er det viktigste verktøyet, utviklingen kommer til å merkes på alle, og man vil oppnå en mer harmonisk familie. Boka hjelper familien til å ta de riktige valgene i hverdagen. Enkelt og konkret. Fordi tidsklemma og hektiske dager er en utfordring, trenger man tips og råd både til hvordan man kan få trent og til hva som er lurt å spise. Stikkordene for kostholdet er magrere, grønnere, grovere. Lær å ta de riktige valgene som gjør den store forskjellen! Boka er rikt illustrert med fotografier av så vel øvelser som matretter, og ikke minst familien Storholt etter hvert som ukene skrider frem. Se den store forskjellen før og etter! Anne Marte Handal Sneve er kjent fra programmet Sporty på TV 2 der hun viser Supersunn familie på 12 uker i praksis ved å følge en familie fra Drammen. Sneve er utdannet ved Norges idrettshøyskole og er personlig trener på SATS.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788248911722

EAN 9788248911722

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket