Clark Kent er ikke som alle andre. Han kan fly. Han kan se gjennom vegger og brenne opp ting med blikket. Han er en gud blant dødelige. Men han er alene og uten retning i livet. Som de fleste tyveåringer vet han ikke hva han skal gjøre med livet sitt. Han kan velge fra øverste hylle: sport, vitenskap, finans eller media. Det finnes ikke grenser for hva han kan oppnå ... så lenge han skjuler sin sanne identitet og kreftene som bor i ham. Men når verden mørkner under skyggene av fartøy fra fjerne planeter, og jordens eksistens er truet, må Clark ta sitt livs viktigste valg: avsløre hvem han er for hele verden, og dermed gi slipp på et vanlig liv ... eller la verden forgå i flammer.
Forfatter J. Michael Straczynski gir oss en moderne gjenfortelling om planeten Kryptons eneste overlevende og hans kamp for å redde menneskeheten fra den samme ondsinnede kraften som la hans egen hjemverden i ruiner. Sammen med tegner Shane Davis (Green Lantern), gir Straczynski oss en veldig annerledes Superman.
Forlag Egmont Kids Media
Utgivelsesår 2017