Omtale fra forlaget
Superkorn presenterer tolv forskjellige kornsorter som har mye næring og få kalorier. Boka har oppskrifter til frokost, lunsj, middag og dessert. Flere av oppskriftene er glutenfrie. Frokostquinoa, bokhveterisotto, kylling med hirsestuing, chiapannekaker og speltpizza er bare noen av rettene du kan prøve. Superkorn smaker ikke bare nydelig, men gir store helsegevinster i tillegg, skriver forfatter Chrissy Freer. Å spise seg til bedre helse er lettere enn du tror!
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788272015694
EAN 9788272015694
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket