En beretning om en gruppe rockemusikere fra Kalbakken i Oslo som gjennom rockebandet Sunwheels har spilt en viktig rolle i utviklingen av en lokal kultur og stedsfølelse i drabantbyen. Historien strekker seg fra slutten av 1970-årene fram til i dag og viser rockebandet som en formidler mellom det lokale og det globale, mellom følelser og fornuft, drøm og virkelighet. Har noter og litteraturliste. Filmen "Sunwheels. Historien om et rockeband" distribueres av Info.avd., Universitetet i Oslo.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1994