Inneholder kart med detaljert sjø- og landinformasjon i skalaer som egner seg både for planlegging og gjennomføring av turen. Har tips om uthavner, badeplasser, turstier og forretninger, beskrivelser av sjøveisregler og merker, samt nyttige tips for å forebygge uhell og råd om hva man kan gjøre hvis uhellet først er ute. Med register.
Kombinerte sjø- og landkart innbundet. Dette er en kartsamling som dekker brukerens sjøkartbehov på kyststrekningen Sula til Stad samt Sognefjorden inn til Årdalstangen, og strekningen fra Førde og ut Sunnfjord i tillegg til Nordfjord med Stryn og Olden. Kartene inneholder full maritim informasjon tilsvarende sjøkart og båtsportkart. Kombinasjonen med detaljert landinformasjon gjør dette også til et enestående oppslagsverk i kystnære områder. Verket inneholder stedsnavnsregister med over 10 000 navn. Det er også viet god plass til nyttig lærdom om sjømannskap, navigasjon og nødprosedyrer.
Forlag C-map geotalk
Utgivelsesår 2005