Style med stil

salgsklar bolig - tips og triks

av (forfatter) og Veronika Moen (foto).

V. Moen 2018 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Å selge bolig er for de aller fleste forbundet med mange spørsmål. Denne boken er en hjelper til hvordan du kan presentere din bolig best mulig.
Bildene er boligens ansikt utad og har blitt viktigere og viktigere i eiendomsmeglernes markeds føring. Forarbeidet for de gode bildene må du gjøre selv. Du trenger gode motiver. Derfor er også stylingen viktig. Mange lurer på det samme. Hva skal vi ha på kjøkkenbenken? Skal vi dekke på bordet? Skal vi fjerne tv-en? Bør vi ha sengeteppe? Med denne boken får du hjelp til å ta alle disse vurderingene. Boken inneholder nesten 400 bilder med mange gode eksempler og masse inspirasjon. Her får du uvurderlige tips og triks til hvordan du kan få din bolig til å skille seg ut i mengden. Sentrale aktører innenfor eiendomsmegling og styling er intervjuet og bidrar til boken med sin kunnskap. Veronika Moen har skrevet, fotografert og illustrert boken. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har over ti års erfaring som boligfotograf i hovedstaden.

Forlag V. Moen

Utgivelsesår 2018