Stykkevis og helt

en tekstmusikalsk biografi om Henrik Ibsens liv og diktning

av (forfatter) og Ragnar Sør Olsen (komponist).

Grappa musikkforl. 2008 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Lydboken er basert på kabaretforestilling som hadde premiere på Teater Ibsen i oktober 2006. Den inneholder musikk, viser, resitasjoner og dialoger om Henrik Ibsens historie og dramatikk. Forfatternes hensikt er å gjøre Ibsen til allemannseie. I tillegg til CD-en følger det med et hefte med tekst og noter.

Omtale fra forlaget

Med denne utgivelsen tar Ibsenforbundet sikte på å gjøre Ibsen til allemannseie, få Mesteren til å stige ned fra sokkelen og bevege seg ut blant "allmuen" der han vitterlig hører hjemme. Gjennom musikk og viser, resitasjoner og dialoger fortelles og kommenteres Henrik Ibsens historie og dramatikk. Lytter og leser skal, på en uhøytidelig, men likevel seriøs måte, bli kjent med mennesket Henrik, med noen av hans fargerike rolleskikkelser, og med de allmenngyldige og evigaktuelle temaer han tar opp i sine stykker. Å skape nysgjerrighet på Ibsen og hans dramatikk, øke lysten til å oppleve noe av hans tekster på scene eller i bokform - å bidra til å menneskeliggjøre en av verdens største dramatikere og hans arbeider - er hovedmålet. Å gjøre det på en underholdende og "folkelig" måte er også et viktig kriterium med denne cd`n. Med skrått blikk, men med stor respekt og ærbødighet, vil vi fortelle historien om den lille, spesielle Skiensgutten som tok med seg sin barndom og sin barndoms by ut i verden og ble "Keiser" - og om hans mange udødelige verk. All musikk er komponert av RAGNAR SØR OLSEN, og tekstene er skrevet av TORE TVEIT. Cd`n er et resultat av en kabaretforestilling i to akter og hadde premiere på Teater Ibsen i oktober 2006.

Bokdetaljer

Forlag Grappa musikkforl.

Utgivelsesår 2008

Format CD

ISBN13 9788292598320

EAN 9788292598320

Omtalt person Henrik Ibsen

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket