Stress med måte!

en video om stress og stressmestring

av (forfatter) og Erland Eriksson (forfatter).

Gyldendal 2000 Video

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Undervisningsvideo i to deler beregnet på ungdom. Den tar utgangspunkt i ungdommens hverdag og behandler aktuelle spørsmål om stress og stressmestring. Den første delen forklarer hva stress er, hvordan stress påvirker oss fysiologisk og hva som er de vanligste årsakene til stress blant ungdom. Den andre delen handler om hva man kan gjøre for å mestre stress. Her finner vi også eksempler på metoder og teknikker man kan benytte for å takle stressproblemer. En omfattende pedagogisk veiledning følger med videoen. Den inneholder forslag til praktiske øvelser og diskusjonsspørsmål, ideer til undervisningsopplegg og kopieringsoriginaler.

Omtale fra forlaget

Kroppsøving for videregående skole, alle studieretninger. Stress med måte er en undervisningsvideo i to deler beregnet på ungdom. Den tar utgangspunkt i ungdommens hverdag og behandler aktuelle spørsmål om stress og stressmestring. Den første delen forklarer hva stress er, hvordan stress påvirker oss fysiologisk og hva som er de vanligste årsakene til stress blant ungdom. Den andre delen handler om hva man kan gjøre for å mestre stress. Her finner du eksempler på metoder og teknikker du kan benytte for å takle stressproblemer. En omfattende pedagogisk veiledning til praktiske øvelser følger med videoen. Denne inneholder forslag til praktiske øvelser og diskusjonsspørsmål, ideer til undervisningsopplegg og kopieringsoriginaler.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2000

Format Video

ISBN13 9788205284913

EAN 9788205284913

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket