Stress

det moderne traume

av (forfatter) og Heikki Gröhn (gjendikter).

Gyldendal akademisk 2008 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken handler om hvordan arbeidsrelatert stress kan påføre mennesker traumer. Forfatteren viser ved hjelp av flere caser at mennesker som blir syke som følge av stress, utvikler de samme symptomene som mennesker som har vært utsatt for traumatiske hendelser som for eksempel overgrep. Hun viser også at det er nødvendig å gjøre noe med arbeidsbetingelser som underminerer menneskers faglige og personlige integritet for å hindre at mennesker blir arbeidsuføre. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Hvorfor rammes sunne og friske mennesker av alvorlige psykiske lidelser og fysiske sykdommer på grunn av arbeidslivets stressbelastning? Hva skal til for å snu denne utviklingen?Stress - Det moderne traumet beskriver og analyserer hvordan arbeidslivet kan traumatisere. Forfatteren Nadja U. Prætorius er psykolog og har lang erfaring innen stress- og traumebehandling.Boka utfordrer det tradisjonelle synet på arbeidsrelatert stress og setter fokus på forståelsen av at arbeidsrelatert stressbelastning er et alvorlig problem for dem som rammes, men at man umulig kan løse problemet selv. Med tanke på å minske risikoen for arbeidsuførhet ser forfatteren på faktorer som undergraver menneskers faglige og personlige integritet.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788205383654

EAN 9788205383654

Språk Bokmål

Sider 213

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket